Corona informatie

Wij begrijpen dat u veel vragen heeft. Hieronder vindt u veel informatie over uw boeking en hoe wij met uw boeking omgaan in deze moeilijke situatie.

Door het wereldwijde karakter van de uitbraak van het Coronavirus zijn onvoorziene veranderingen in de regelgeving op het gebied van internationale reizen van kracht geworden.

Actuele situatie:
Alle huizen zijn geopend, uw verblijf kan plaatsvinden.

Code GEEL     

  • Wanneer het reisadvies voor jouw bestemming op code geel staat, kan je vakantie gewoon doorgaan. De overheid vindt je bestemming veilig om naar toe te reizen, dus geen zorgen!
  • Alle bestemmingen met een geel reisadvies voldoen aan de Europese gezondheidsmaatregelen. Daarom worden deze vakanties niet kosteloos geannuleerd.

Code ORANJE en Code ROOD

Geldt er op jouw bestemming een code oranje of een code rood?

Dan zijn er de volgende oplossingen:

  • Zelfde vakantiehuis, maar op een later moment? We gaan in overleg met de eigenaar kijken of we je verblijf in het vakantiehuis kosteloos kunnen omboeken naar een andere periode. Eventuele meer of minderkosten voor de nieuwe verblijfsperiode zullen dan worden verrekend.
  • Geldt er op je bestemming een inreisverbod of een inreisverbod vanuit het land waar je reist, dan kan je vakantie niet doorgaan. In dat geval annuleren we je vakantie kosteloos en ontvang je een voucher om in de toekomst te gebruiken.

We kijken hiervoor maximaal 2 weken vooruit

Geen Code ORANJE of ROOD?

  • Ik wil liever niet op vakantie, wat nu?
    Als je besluit dat je liever niet op reis gaat, ondanks dat er geen code Oranje of Rood is,  dan kunnen we je vakantie niet kosteloos annuleren.