Veelgestelde vragen/FAQ

Waar ligt Kirchberg?

Kirchberg ligt in Tirol, vlakbij Westendorf en Kitzbühel.


Hoe ver is het?

De afstand, vanuit Utrecht, is ongeveer 925 km


Hoe is het met de sleutel geregeld?

De beheerder ontvangt u, op de dag van aankomst, in het huis. U ontvangt enkele weken voor uw vertrek alle benodigde informatie, waaronder exacte adressering en de contactinformatie met de beheerder. Op de dag van vertrek is de beheerder aanwezig voor de eindafrekening en controle.


Kan ik ook zelf schoonmaken?

Nee, dit kan niet. De eigenaren hechten er grote waarde aan dat het vakantiehuis schoon en netjes is wanneer de gasten komen. Om dit te waarborgen doet de beheerder de schoonmaak.


Wat kost het huis?

Afhankelijk van het huis is de huursom afhankelijk van het aantal personen, het seizoen en de periode. Wanneer u, bij Online Boeken, klikt op de door u gewenste aankomstdag, komt onder de kalender een overzicht van beschikbare periodes met bijbehorende prijzen. U kunt een periode uitkiezen en doorklikken om de exacte huurprijs te berekenen. Pas daarna kiest u of u wilt reserveren of een optie wilt nemen.


Kan ik ook eerst een optie nemen?


U kunt bij vrijwel alle vakantiehuizen eerst een optie nemen van 48 uur.


Wat gebeurt er als ik definitief geboekt heb?

U ontvangt een boekingsbevestiging per e-mail. In deze bevestiging staat aangegeven binnen welke termijn u de (aan)betaling dient te voldoen. NB: Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen. 


Kan er iets aan de boeking verandert worden?

 Neem in dat geval direct contact op met ons. We kijken graag naar wat er mogelijk is.


Telt een baby als meereizend persoon, of bovenop het aantal (volwassen) personen?

Een baby telt ook als meereizend persoon. Bij elk vakantiehuis staat vermeld hoeveel personen zijn toegestaan. Dit betreft het aantal volwassen en kinderen dat in het vakantiehuis mag verblijven. Bij sommige huizen mag dit aantal overschreden worden met 1 of 2 baby’s van 0 tot en met 2 jaar., u merkt dit bij het boeken. U mag er echter niet van uitgaan, dat er ook extra inventaris of een babybedje aanwezig is. Wanneer u het aantal gasten overschrijdt met een baby tot en met 2 jaar, dient u dus zelf voor een bedje te zorgen.


Ik wil ons huisdier meenemen, kan dat?

In de huisbeschrijving staat vermeld of een huisdier is toegestaan, u dient dit bij de boeking te melden. Wanneer u met uw hond of kat naar een ander land reist, bent u verplicht een dierenpaspoort mee te nemen. In dit paspoort staat o.a. een bewijs van inenting tegen hondsdolheid. Uw huisdier dient voorzien te zijn van identificatie, zoals een onderhuidse chip of een tatoeage.


Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Wanneer u door omstandigheden genoodzaakt bent uw boeking te annuleren, neem dan svp zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact op. Houd uw boekingsnummer bij de hand. Aan een annulering zijn vrijwel altijd kosten verbonden. Wanneer u een annuleringsverzekering heeft afgesloten en u annuleert de boeking met een voor de verzekering geldige reden, dan kunnen de kosten mogelijk via de verzekering teruggevorderd worden.


NB: Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen. 


Welke verzekeringen moet ik afsluiten?

U bent niet verplicht om verzekeringen af te sluiten. Om onvoorziene kosten te voorkomen raden wij u wel aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.


Ik heb al geboekt, kan ik alsnog een verzekering afsluiten?

Indien er nog geen annuleringsreden bekend is, is het mogelijk om binnen zeven dagen na boeking alsnog een annuleringsverzekering af te sluiten. Een reisverzekering kunt u tot de dag van vertrek afsluiten.


Van wie is deze website?

Deze website is onderdeel van Corticy Leisure Group B.V. U boekt op deze website rechtstreeks bij de eigenaar, voor wie wij op deze website hun vakantiehuis aanbieden. Bij boeking betaalt u aan de eigenaar.

Andere vraag?

Wanneer u een andere vraag heeft stuurt u dan svp een mail of belt u ons op een van de onderstaande nummers


[email protected]

+31229852297

+31623983041