Kirchberg Zomer in de Alpen!

Kirchberg Zomer – Heerlijk wandelen in de Alpen.

Wandelen in de Kitzbüheler Alpen is een geweldige rustgevende bezigheid. Eén zijn met de natuur en de uitdaging van de route geven veel voldoening. De 15.000 meter aan bewegwijzerde paden bieden u veel wandelplezier en geven u de mogelijkheid een wandeling op maat te maken. De bekende lange afstandwandeling van Tirol ligt in dit gebied. Deze ‘Adelaarsweg’ heeft een totale lengte van 1.480 km en laat u de schoonheid en karakter van de omgeving zien.

Fietsen

Vanuit uw vakantiehuis in Kirchberg gaan fietsen is een heel goed idee: het gebied leent zich  er uitstekend, zowel op de mountainbike als op de gewone fiets of de e-bike. U heeft in de regio wel 5.600 km aan mountainbikeroutes en 900 km aan fietspaden. Ontdek de mooie bergwereld vanaf de fiets en trakteer uzelf op een heerlijke lunch in een van de berghutten onderweg. Voor de liefhebbers is er de Tirol Mountainbike Safari. Een tocht in 15 etappes die door de Alpen leidt en waarbij u gebruik kunt maken van de skilift om in hoger gebied te komen.

Canyoning

Avontuurlijk canyoning is ook een van de mogelijkheden. Laat u door het water meevoeren door het mooie gebied. Abseilen door de watervallen, zwemmen, springen in baden, klauteren en soms duiken. Een ware belevenis.

Kirchberg Zomer – Raften met je groep!

Met de hele groep gaan raften behoort in de omgeving, bv bij St Johann, ook tot de mogelijkheden. Een grote kick voor iedereen! Een sportieve uitdaging voor de durvers. Voor ieder niveau is er wel een rivier waar u kunt raften. De professionals die u begeleiden zorgen voor een veilige tocht. ’s Avonds is het dan heerlijk bijkomen en sterke verhalen vertellen in je groepshuis in Kirchberg.

Zwemmen

Voor de minder mooie dagen of na een actieve dag kunt u heerlijk zwemmen en relaxen in een van de zwembaden in de omgeving. In het beroemde Kitzbühel is het Aquarena Kitzbühel met spa, sauna, stoombad, Hamam en binnenzwembad. Een heerlijk dagje (na)genieten. In het restaurant kunt u terecht voor een lekker hapje of drankje.

Golfen

In de regio van Kirchberg liggen verschillende golfbanen waar u kunt golfen op de wat vlakkere plateaus. Geniet tijdens het golfen van de omliggende natuur en rust.