Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens

Wanneer u een boeking maakt via Gruppenhaus-Kirchberg.com, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig.

Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, bijvoorbeeld per telefoon of via het contactformulier van onze website, verwerken wij gegevens.

Wat willen wij van u weten?

Wij maken gebruik van het boekingssysteem van Bukazu. Hierin vragen wij naar uw persoonlijke gegevens. Wij bewaren hier ook gegevens over uw eerdere boekingen. Dan kunnen we u sneller en gerichter helpen.

Hieronder staat beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

Uw voornaam, achternaam en uw geslacht
Om u in het vakantiehuis maar ook in onze verdere communicatie persoonlijk te kunnen aanspreken, gebruiken we graag uw persoonlijke gegevens. Deze zijn ook nodig om uw boeking te kunnen registreren en de huiseigenaren over de boeking en uw komst te kunnen informeren.

Adres en woonplaats
De meeste boekingsgegevens sturen wij u per e-mail op. Eventueel sturen wij sommige informatie per post.

Telefoonnummer
Soms hebben wij vragen over uw boeking. In sommige gevallen bellen we voor vertrek of na afloop om te vragen of alles duidelijk is en of alles naar wens is geweest. Uw telefoonnummer stellen we ter beschikking aan de eigenaar om u te kunnen bereiken in geval dit nodig zou zijn.

Email
Uw emailadres hebben we nodig om u per mail te kunnen bereiken en uw boeking te kunnen bevestigen. U ontvangt bevestigingen van uw betalingen en informatie over uw verblijf.

Bankgegevens
Wij gebruiken wij uw bankrekeningnummer en Bic uitsluitend en alleen zodat de eigenaar uw borg terug kan storten. Wij vragen om de te naam stelling van de bankrekening om zeker te zijn dat het bedrag naar degene gaat die bij de bankrekening hoort.

Aantal personen
Wij vragen naar het aantal gasten om de eigenaar juist te kunnen informeren en voor de toeristenbelasting.

IP-adres
Op internet kijken we mogelijk naar uw IP-adres. Wij onthouden uw voorkeuren en om u een passend advies te kunnen geven.

Verder gebruiken wij uw gegevens voor het volgende:

Service
U kunt ons per telefoon en per mail bereiken. Om u zo goed mogelijk te helpen slaan wij uw gegevens en vragen op.

Nieuwsbrieven
Wij versturen geen nieuwsbrieven.

Gästeblatt
Bij het verblijf in het vakantiehuis dient u een zogenoemd Gästeblatt in te vullen. Dit wordt gebruikt om de toeristenbelasting te kunnen voldoen.

Vordering gegevens
Soms gebruiken we gastgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Onder omstandigheden zijn we verplicht persoonsgegevens door te geven aan bepaalde instanties. In verband met sanctiewetgeving kan het onder omstandigheden ook voorkomen dat wij uw gegevens moeten delen met bijvoorbeeld financiële instellingen.

Mochten persoonsgegevens buiten de Europese Unie worden verwerkt dan dient de toepasselijke wetgeving steeds te worden nageleefd en dienen passende maatregelen te worden genomen.

Maatwerk
Als u onze website bezoekt of een boeking maakt onthouden wij wat u leuk vindt. Wij gebruiken uw gegevens ook om onze dienstverlening en website te verbeteren. Cookies spelen daarbij een rol.

Contact, inzage, wijzigen of verwijderen gegevens

Op verzoek zullen wij u aangeven of en welke persoonsgegevens wij van u verwerken. U kunt deze gegevens altijd opvragen, verbeteren, aanvullen, of laten verwijderen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u zich ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Bewaartermijnen
We bewaren uw persoonsgegevens zo lang dat redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden zoals beschreven in dit document. Op basis van onder meer wetgeving kan het echter nodig zijn dat wij gegevens langer bewaren.

Grondslagen
Op basis van wetgeving moeten wij aangeven welke zogenaamde grondslagen gebruikt worden bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarbij wordt hoofdzakelijk gekeken naar de verwerking van gegevens op basis van 1) een overeenkomst, 2) in verband met een gerechtvaardigd belang van Gruppenhaus-Kirchberg.com/Corticy Leisure Group BV, 3) een gegeven toestemming en 4) in verband met een wettelijke plicht.

Uw gegevens gebruiken wij hoofdzakelijk in verband met uw boeking ofwel een overeenkomst. Uw boeking wordt geregistreerd, wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Aanvullende contactmomenten, zoals het registreren en analyseren van uw handelingen geschiedt in verband met een gerechtvaardigd belang.

Beveiliging gegevens
Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding op de gehele website. Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte persoonsgegevens gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Cookie-beleid

Welk belang heeft u bij het plaatsen van cookies?
Wij streven ernaar dat u het zowel in ons vakantiehuis als op de website zoveel mogelijk naar de zin heeft. Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken.

Gruppenhaus-Kirchberg.com gebruikt cookies (en andere technieken, samen cookies genoemd) om websites te analyseren en deze gebruiksvriendelijker te maken. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website op uw computer of andere apparatuur wordt geplaatst. Door het plaatsen van deze cookies kan Gruppenhaus-Kirchberg.com u direct en in de toekomst beter van dienst zijn. Zowel Gruppenhaus-Kirchberg.com als partijen waarmee wij samenwerken (bijv Google) kunnen cookies plaatsen op uw computer en andere apparaten. Gruppenhaus-Kirchberg.com onderscheidt verschillende soorten cookies:

Functionele cookies worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen zodat u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw eenzelfde selectie hoeft te maken of in te loggen als u dat al eerder heeft gedaan.

Monitoring/Analytics cookies worden met name namens andere partijen geplaatst zoals Google Analytics. Hiermee kan Gruppenhaus-Kirchberg.com het bezoekgedrag in kaart brengen en haar dienstverlening hierop aanpassen zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Kunt u cookies verwijderen?
U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u erop dat het uitzetten van cookies uw gebruik van websites kan beperken.

Gruppenhaus-Kirchberg.com
Onder ‘Gruppenhaus-Kirchberg.com’ wordt verstaan, Corticy Leisure Group BV, Droge Wijmersweg 5-102, 1693 HP Wervershoof
In dit kader kan het voorkomen dat uw gegevens gebruikt worden in verband met werkzaamheden door en onderzoeken van accountants of andere adviseurs.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Contactinformatie voor vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen, en of ons gevoerde privacy beleid nog voldoet aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Corticy Leisure Group BV
Droge Wijmersweg 5-102
1693 HP Wervershoof
info@gruppenhaus-kirchberg.com
+31623983041